Džon Malkovič u “Paklenoj komediji” večeras na Feliks Romulijani. Obezbeđen i autobuski prevoz iz Zaječara

Poznati američki glumac Džon Malkovič odigraće predstavu “Paklena komedija: ispovesti serijskog ubice” sa Orchester Wiener Akademie i Wrocław Baroque Orchestra na rimskoj carskoj palati Feliks Romulijani kod Zaječara.

“Paklena komedija” je zasnovana na istinitoj priči o serijskom ubici kojeg je društvo slavilo, iako je činio neverovatno okrutne stvari. Nikada nije odgovarao za svoje zločine. Ova priča postavlja pitanja o pravosudnom sistemu, rehabilitaciji i konceptu iskupljenja.

Predstava se održava u okviru ArtLink festivala i Zaječarskog kulturnog leta koje organizuju Narodni muzej “Zaječar” i Pozorište “Zoran Radmilović” uz pokroviteljstvo Grada Zaječara i podršku projekta #EU za kulturno nasleđe i turizam koji finansiraju Evropska unija i Nemačka Vlada a sprovodi GIZ.

Povodom predstave “Paklena komedija-ispovesti serijskog ubice” sa Džonom Malkovičem u glavnoj ulozi, od Zaječara do Romulijane je obezbeđen besplatan autobuski prevoz. Polazak autobusa je u 19 sati ispred Pozorišta.

Prodaja karata za ovu predstavu je još danas na biletarnici Pozorišta od 9 do 15, a na Romulijani od 18 sati. Cena karte je 1.000 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *