Sve je spremno za tradicionalni letnji vašar u Zaječaru

Tradicionalni letnji vašar u Zaječaru biće organizovan od 20. do 22. jula na Kraljevici, na mestu gde se održavao i ranijih godina. Kako se večeras uverila ekipa “Za medije”, zanatlije, ugostitelji i ostali prodavci obavljaju poslednje pripreme za trodnevnu trgovinu i cenkanje sa kupcima. Mekica još nema u spremnim vitrinama, ali saznajemo da će biti 70 dinara…

Organizatori iz JKP “Timok održavanje” ističu i to da je cenovnik usluga ostao nepromenjen u odnosu na prethodne vašare.

Na osnovu rešenja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, zbog proglašenja zone ugroženosti od Afričke kuge svinja na području grada Zaječara, i ove godine neće biti organizovan stočni deo pijace u okviru letnjeg vašara.

Iz JKP “Timok održavanje” napominju da su svi prodavci dužni da se uklone do 23. jula u ponoć, dok vlasnici kafana i zabavnog programa imaju rok 48 sati od zvaničnog završetka letnjeg vašara, odnosno 24. jula.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *