Raspisan konkurs za učešće demo bendova na 55. Gitarijadi

Raspisan je konkurs za učešće demo bendova na 55. Gitarijadi u Zaječaru, koja će biti održana od 25. do 27. avgusta. Kako u pozivu stoji pravo učešća imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje.

Prijave za učešće na Konkursu podnose se isključivo elektronskim putem – popunjavanjem obrasca na zvaničnom sajtu Gitarijade: www.gitarijada.rs.

Takođe, orgamizatori ističu da je uz obrazac prijave neophodno priložiti snimke dve autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta (mp3/wma/acc), tekstove kompozicija na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju i fotografiju benda (jpg). Bendovi su u obavezi da u prijavi posebno označe kompoziciju koja će biti objavljena na Youtube kanalu Gitarijade.

Prijave za učešće na Konkursu podnose se najkasnije do 25. jula, a organizator Gitarijade zadržava pravo produženja roka za prijavu.

Lista prijavljenih bendova koji ispunjavaju uslove iz ovog konkursa biće objavljena na zvaničnom sajtu Gitarijade.

Među prijavljenim bendovima koji ispunjavaju uslove iz ovog konkursa izvršiće se izbor 10 bendova koji će se takmičiti na Gitarijadi u Zaječaru u dva polufinala 25. i 26. avgusta, a finalisti će nastupiti 27. avgusta.

Izbor bendova izvršiće Stručni žiri od tri člana koji će obrazovati organizator Gitarijade.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura, Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *