Uhapšen zbog nedozvoljene prodaje skoro 18.000 paklica cigareta

Pripadnici negotinske policije u saradnji sa Upravom granične policije zaplenili su 17.770 paklica cigareta i uhapsili N.S. (50), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, dok će protiv osamdesetogodišnje žene podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe.

Policija je, na putu Negotin-Zaječar, pregledom automobila marke “škoda oktavija” kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla 5190 paklica cigareta, od kojih je 3980 bez akciznih markica.
Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osamdesetogodišnje žene, u okolini Negotina policija je pronašla još 12.580 paklica cigareta, od kojih je 10.590 bez akciznih markica, navodi se u saopštenju PU Bor.

Osumnjičenom N.S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *