Zakazana sednica Skupštine grada Zaječara

Za sutra je zakazana sednica Skupštine grada Zaječara, s početkom u 10 sati. Na dnevnom redu biće Predlog Odluke o javnim priznanjima Grada Zaječara, Odluke o izradi Plana detaljne regulacije za uređenje park šume Kraljevica, zatim Odluke o izradi Plana detaljne regulacije za izgradnju solarne elektrane u Brusniku.

Među tačkama o kojima će raspravljati odbornici biće i Odluka o izradi Strategije razvoja urbanog područja Zaječara, Knjaževca, Sokobanje i Boljevca i Strategije za mlade grada Zaječara. Takođe, biće reči o izradi Lokalnog akcionog plana zapošljavanja, Plana javnog zdravlja, a glasaće se i za Predlog odluke o Lokalnom akcionom planu za upravljanje migracijama.

Odbornici će razmatrati Odluke o subvencionisanju gradskog i prigradskog linijskog prevoza i davanje saglasnosti JKP “Parkiranje, projektovanje i nadzor” na cenovnik o korišćenju javnih parkirališta i uklanjanju nepropisno parkiranih vozila.

Više detalja i kompletan dnevni red možete pogledati ovde.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *