Više ulica u centru grada u ponedeljak bez vode zbog promene ventila, obaveštavaju iz JKP Vodovod

Zbog rekonstrukcije uličnih šahti u ulici Ljube Nešića i postavljanja novih ventila na ukrštanju linija Ø 315 i magistralnog cevovoda Ø 500 doći će do privremenog isključenja šireg centra grada.

U ponedeljak, 20. juna od 8 časova do večernjih sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Ljube Nešića, Obilićev venac, K. Kostadinovića Čauša, Savska, 7. septembar, Dravska, Istarska, Grobljanska, Dunavska, Kutinska, deo Generala Gambete i Timočke Bune. Posebnu pažnju, napominju iz JKP Vodovod treba obratiti na to da će bez vode ostati i vrtić “4. juli”.

Saobraćaj će funkcionisati normalno, uz zabranu parkiranja od ulice Obilićev venac do ulice 7. septembar.

O koliko velikom poduhvatu se radi govori i činjenica da pomenuti ventili nisu menjani proteklih 60 godina, odnosno od postojanja JKP Vodovod Zaječar. Iz ovog preduzeća apeluju na građane da imaju razumevanja. Normalizacija vodosnabdevanja očekuje se u večernjim satima u ponedeljak 20. juna.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *