Bratislav Stanić novi v.d.direktora JKP Vodovod

Na sednici Skupštine grada Zaječara za novog vršioca dužnosti direktora JKP “Vodovod” većinom glasova imenovan je Bratislav Stanić, koji je do sada obavljao dužnost referenta za javne nabavke u gradskoj upravi.

Nikola Šarčević, koji je do sada bio v.d.direktora biće ubuduće tehnički direktor “Vodovoda”.

Odbornici su danas doneli odluku o Planu detaljne regulacije za izgradnju solarne fotonaponske elektrane u Malom Izvoru kao i Plan detaljne regulacije za izgradnju solarne elektrane “Solarina” na teritoriji garda.

Na sednici su usvojeni izveštaji o radu i finnasijski izveštaje za prošlu godinu kao i programi rada i finansijski planovi za ovu godinu Apotekarske ustanove i Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu “Zoran Radmilović”

Predlog novog cenovnika o korišćenju javnih parkirališta i uklanjanju nepropisno parkiranih vozila u gradu danas, na inicijativu Gradskog veća, nije razmatran.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *