PU Bor: Uhapšen vozač kamiona osumnjičen da je izazvao sudar u kome su nastradala dva lica

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su R. B. (1959) iz Ćićevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Osumnjičeni koji je upravljao kamionom tereti se da na putu Bor-Zaječar nije ustupio prvenstvo prolaza tridesetosmogodišnjem vozaču automobila marke „audi“, nakon čega je došlo do sudara dva vozila u kojem su dve osobe poginule, a dve povređene.

Vozač „audija“ je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok je osmogodišnje dete koje je bilo putnik u tom vozilu, podleglo povredama u borskoj bolnici. Još dva putnika iz „audija“ su prevezena u bolnicu, gde im je ukazana lekarska pomoć. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *