Šestorica vozača isključena iz saobraćaja tokom praznika zbog vožnje pod dejstvom alkohola i droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu, tokom praznika, isključili su iz saobraćaja šestoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i dvojicu pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna policija u Negotinu zaustavila je vozača „fijata“ (24) koji je upravljao sa 2,02 promila alkohola u organizmu, kao i vozača „pasata“ (44) koji je vozio sa 1,63 promila.

Borska policija iz saobraćaja je isključila vozače „ford fokusa“ (23) i „opela“ (39) koji su automobilima upravljali sa 1,65, odnosno 1,29 promila alkohola u organizmu, ženu (29) koja je upravljala „opelom“ sa 1,27 promila i vozača „bmv-a“ (52) sa 1,23 promila alkohola.

Patrola je, takođe u Boru, isključila iz saobraćaja vozače „golfa“ (47) i (54) koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Svim vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *