Prijavljivanje za Festival mladih pesnika do 10. maja

Ustanova NARODNO POZORIŠTE TIMOČKE KRAJINE – CENTAR ZA KULTURU „Zoran Radmilović“ raspisala je konkurs za učešće na 36. Festivalu mladih pesnika u Zaječaru 2022.

Pravo učešća imaju pesnici do 30 godina starosti koji pišu na srpskom jeziku a nemaju objavljenu knjigu. Prijave treba dostaviti do 10. maja a pesnici čije radove odabere Umetnički savet Festivala stiču pravo učešća na 36. Festivalu mladih pesnika će biti održan od 26. do 28. maja u Zaječaru.

Ciklus od deset neobjavljenih pesama, potpisan šifrom (rešenje šifre, u posebnoj koverti dostaviti sa prijavom), umnožen u četiri primerka, zainteresovani mogu poslati na adresu: Ustanova Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ Zaječar,Ul. Timočke bune 16, 19000 Zaječar, sa naznakom “za Festival mladih pesnika”. Dodatne informacije mogu se dobiti na br. telefona 019/425-426 i putem e-mail adresa centarzakulturu019@gmail.com i pozoristezajecar@gmail.com.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *