Zbog radova planirana isključenja struje

Zbog radova na mreži, u utorak, 19. aprila, bez napajanja električnom energijom od 8 do 14 sati, ostaće Minićevska ulica, Glamočka i Sutjeska.

Od 10 do 14 sati, bez struje će ostati meštani Malog Izvora, u zaseoku Zmijanac, dok će od 11 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom biti centar Lubnice i potes Soča.

Kako javljaju nadležni, od 9 do 10 sati, bez struje će ostati potrošači u ulici Narodne Republike, Nemanjinoj, 23. divizije (od broja 1 do broja 27), Jelene Majstorović i Karadžićevoj (brojevi 3,5,9, i 11).

Od 11 do 12 sati, struju neće imati Karađorđev venac, Istorijski arhiv, ulica Đure Salaja i Radnička (od broja 1 do broja 12).

Zbog radova na mreži, od 13 do 14 sati, bez struje će biti potrošači u ulici Miloša Velikog, Nikole Pašića (od broja 121 do broja 154), Prizrenskoj (od broja 1 do broja 14), u Kosančićevom vencu i u Karadžićevoj ulici.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *