Ponavljanje glasanja na izborima za predsednika Republike u Velikom Jasenovcu

Gradska izborna komisija grada Zaječara saopštila je  da će ponavljanje glasanja na izborima za predsednika Republike biti organizovano na biračkom mestu broj 28, tačnije u Domu kulture u Velikom Jasenovcu  u subotu, 16. aprila od 7 do 20 časova.

Pravo glasa na ponovljenim izborima za predsednika Republike na biračkom mestu broj 28 u gradu Zaječaru ima ukupno 194 birača sa teritorije naseljenog mesta Veliki Jasenovac.

Birači koji nisu u mogućnosti da lično dođu na biračko mesto iz zdravstvenih razloga, osobe sa invaliditetom i nemoćna stara lica, mogu da obaveste Gradsku izbornu komisiju o potrebi da glasaju van biračkog mesta, počev od srede 13. aprila do petka 15. aprila  od 7,30 časova do 15,30 časova na broj telefona 019/444-600.

Birači koji nisu u mogućnosti da na dan glasanja iz napred navedenih razloga lično dođu na biračko mesto, o potrebi da glasaju van biračkog mesta mogu da obaveste Gradsku izbornu komisiju grada Zaječara najkasnije do 11 časova na broj telefona 019/444-600 ili neposredno birački odbor, takođe najkasnije do 11 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *