GO SDPS u Zaječaru: Poslednji pozdrav Branku Gogiću

U saobraćajnoj nesreći kod Ražnja, u kojoj je teže povređen predsednik SDPS-a Rasim Ljajić, nastradao je predsednik Izvršnog odbora te stranke Branko Gogić, koji je u trenutku nesreće upravljao vozilom.

“Poslednji pozdrav našem prijatelju, drugu i kolegi Branku Gogiću”, uputili su članovi Gradskog odbora SDPS-a u Zaječaru.

Gogić je iza sebe ostavio dvoje dece i suprugu Nadu Gogić, novinarku RTS-a.

Rođen je 15. aprila 1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Od marta 1999. godine zaposlen je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

Od januara 2009. godine radi u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant, radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDPS-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu od 2012. do 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.

Gogić je bio i direktor JP Emisione tehnike i veze.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *