PU Bor: Uhapšen osumnjičen za tešku krađu; iz saobraćaja isključeni vozači pod dejstvom droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su R. A. (1984) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Policija je prilikom pretresa garaže osumnjičenog pronašla oko 8,5 tona raznih bakarnih predmeta koje je, kako se sumnja, u prethodnom periodu ukrao iz jedne kineske kompanije.

Pronađeni predmeti, čija se vrednost procenjuje na oko 8,4 miliona dinara, vraćeni su kineskoj kompaniji.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Saobraćajna policija u Majdanpeku i Kladovu isključila je iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Patrola je u Majdanpeku zaustavila tridesetšestogodišnjeg vozača „tojote“ koji je vozilom upravljao pod dejstvom metadona i opijata, a u Kladovu tridesetogodišnjeg vozača „bmv“ za koga je utvrđeno da vozi pod dejstvom buprenorfina.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *