Bor: R.J. i S. J. papreno naplatili “skidanje” sa crne magije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su prevaru i uhapsili R. J. (1997) i S. J. (1987) iz okoline Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo u saizvršilaštvu.

Oni se sumnjiče da su, od 20. januara do 13. februara ove godine, ubedili četrdesetosmogodišnju ženu iz okoline Bora da je na nju bačena crna magija i da im poštom pošalje zlatan nakit kako bi joj skinuli magiju, što je ona i učinila. Takođe se sumnja da im je ona dala još 1.278.500 dinara i 3.140 evra, kao i da su joj tražili još 2.000 evra nakon čega ih je policija pronašla i uhapsila. U njihovom „audiju“, u kaseti, pronađen je zlatni nakit, navodi se u saopštenju PU Bor.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu. S obzirom na to da se sumnja da ima još oštećenih, ukoliko prepoznaju osumnjičene sa fotografija, pozivamo ih da dođu u najbližu policijsku upravu ili stanicu ili da se jave na broj telefona 192.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *