Zaječar: Izabran novi sastav GIK-a

Na sednici Skupštine grada Zaječara odbornici su usvojili odluku o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Gradske izborne komisije grada Zaječara u stalnom sastavu. Nakon što je Skupština Republike Srbije usvojila novi Zakon o lokalnim izborima, Skupština grada Zaječara usvojila je odluku o novom sastavu Gradske izborne komsije.

Na čelu Gradske izborne komisije nalazi se diplomirani pravnik Marko Minić, koji je ovu dužnost obavljao i u prethodnom periodu, a za njegovog zamenika imenovana je diplomirana prvavnica Biljana Popović. Za sekretara je ponovo izabran diplomirani pravnik Nenad Dinulović, dok je za zamenika sekretara izabrana Marina Stefanović, diplomirana pravnica.

Za članove komisije izabrani su Ana Ničić, Saša Stojanović, Dušan Radosavljević, Vesna Bujić, Oliver Stanojević i Petar Bađević. Za zamenike članova izabrani su Tanja Rangelov, Vlastimir Stanković, Ivana Perić, Predrag Stanković, Mirjana Raščanin i Miladin Krstić. Na jučerašnjem skupštinskom zasedanju, usvojena je i odluka o određivanju mrtvozornika grada Zaječara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *