Zaječarac D. M. priveden zbog proganjanja. Dvojica muškaraca isključena iz saobraćaja u Kladovu i Negotinu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su D. M. (1981) iz Zaječara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje. On se sumnjiči da je u protekla dva meseca više puta sa različitih brojeva slao uvredljive i preteće poruke četrdesetšestogodišnjoj ženi iz Bora. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu i Negotinu isključili su iz saobraćaja dvojicu muškaraca, jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a drugog pod dejstvom alkohola. Policija je u Kladovu zaustavila tridesetjednogodišnjeg vozača „pežoa“ pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a u Negotinu četrdesetčetvorogodišnjeg vozača „opel astre“ koji je vozio sa 1,74 promila alkohola u organizmu. Obojici vozača određeno je zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *