“Vodovod” privremeno obustavio vodosnabdevanje meštana Vratarnice sa nelegalnog privatnog cevovoda “Vrbanski kladenac”

Danas je privremeno isključeno vodosnabdevanje meštana Vratarnice sa nelegalnog privatnog cevovoda “Vrbanski kladenac”, saopštili su iz JKP “Vodovod”. Kako se navodi u dopisu iz ovog preduzeća, u Vratarnici je uočeno da određena grupa meštana nelegalno vrši vodosnabdevanje korisnika i da mimo propisa i zakonske regulative naplaćuje vodu korisnicima.

Kako idu božićni praznici iz JKP “Vodovod” saopštavaju da neće meštane MZ Vratarnice ostaviti bez vode, a da je danas samo privremeno obustavljeno vodosnabdevanje kao mera upozorenja, ali i kao vid evidencije korisnika sa ovog cevovoda.

Zbog nastale situacije oni mole meštane ove MZ da priznanice koje poseduju za plaćenu vodu od strane grupe građana donesu u JKP “Vodovod” u kancelariju br.3, kako bi izvršili evidenciju korisnika sa ovog cevovoda i kako kasnije ne bi bili trajno isključeni sa ovog dela mreže. Svi koji ne dokažu da su plaćali vodu grupi građana nakon trajnog isključenja sa ove mreže, a nakon roka za dokazivanje korišćenja u minulom periodu, moraće naknadno da plaćaju priključke, naglašavaju u saopštenju.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *