NOVOGODIŠNjA ČESTITKA GRADONAČELNIKA ZAJEČARA

Poštovani sugrađani, dragi Zaječarci, dragi prijatelji,

Pred nama su Nova godina i Božićni praznici.

Vreme je radovanja i nadanja da će nam godina koja dolazi ispuniti dugogodišnja iščekivanja, posebno na planu otvaranja novih radnih mesta i upošljavanja pre svega mladih generacija, ali i svih onih koji su naš lepi grad i naša sela napustili u potrazi za poslom.

Svodimo bilanse i kreiramo planove za sledeću godinu, sa željama da nam bude i lepša i uspešnija i da ćemo u njoj završiti brojne započete, izuzetno značajne projekte, pre svega na polju infrastrukture ali i krenuti realizaciju velikih projekata koji će koristiti brojnim generacijama koje će nas naslediti. Početak rekonstrukcije kompletnog Zdravstvenog centra Zaječar, kilometri nove kanalizacione i vodovodne mreže sa postrojenjem za prečišćavanje istih, ulaganje u trajno rešenje pitanja atmosferske kanalizacije i odvođenja iste, Vizitorski centar na „Felix Romuliani“, nastavak sređivanja propalih ulica i domova kulture u selima i rubnim područjima grada, samo su neki od problema koje ćemo se truditi ili da rešimo ili započnemo rešavanje u godini pred nama.

Iza nas ostaje godina strepnje, pre svega za ono što nam je svima najbitnije, zdravlje i život.

Želim i nadam se, na pragu 2022.godine, da svima nama odlazeća godina, po ovom pitanju bude poslednja i da što pre zaboravimo sve strepnje i nedaće koje nam je svetska pandemija virusa covid-19 donela. Svojom odgovornošću doprinećemo da tako i bude i nadam se da ćemo jedni druge uspeti da sačuvamo do kraja iste, a ja Vam od srca želim dobro zdravlje.

Siguran sam takođe, kao što ste to činili i do sada, da ćete imati poverenja u ljude koji vode ovaj grad i da ćemo zajedno nastaviti da naš lepi grad i njegova sela pretvarimo u sve bolje mesto za život i nas i naših naslednika.

Poštovani sugrađani, na kraju, u svoje lično ime i u ime svih saradnika Vama i Vašim porodicama želim mnogo zdravlja, sreće, ljubavi i uspeha u Novoj 2022.godini!

Živeli i u sreći i veselju, čuvajući se, proslavite predstojeće praznike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *