Počinje zimski raspust, povratak u školske klupe 24. januara

U petak, 31. decembra počinje zimski raspust za osnovne i srednje škole u Srbiji, osim u Vojvodini gde su đaci na raspustu od 24. decembra. Raspust se završava u petak, 21. januara 2022. a učenici će u školskim klupama ponovo biti od 24. januara.

Do leta, školarci će imati prolećni raspust od 22. aprila do 3. maja 2022. Letnji raspust za sve učenike osnovnih škola na teritoriji Republike Srbije i AP Vojvodine (za učenike od I do VII razreda) počeće 22 juna. Za učenike VIII razreda letnji raspust počinje po završetku završnog ispita.

I srednjoškolci (učenici I, II i III razreda gimnazije i četvorogodišnjih srednjih stručnih škola i učenici I i II razreda trogodišnjih srednjih stručnih škola) će na letnji raspust od 22. juna. Za učenike IV razreda gimnazije, IV razreda četvorogodišnjih i III razreda trogodišnjih srednjih stručnih škola, letnji raspust počinje po završetku maturskog/završnog ispita.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *