Program za najmlađe na zaječarskom skveru

Zabavni program u okviru Novogodišnjeg bazara, biće organizovan u nedelju 26. i ponedeljak 27. decembra na Trgu oslobođenja u Zaječaru.

Kako je predviđeno, program počinje u nedelju, 26. decembra, u pet do 12, druženjem mališana sa maskotama iz aktuelnih crtanih filmova: LOL lutka, Zeka i Meda, Patrolne Šape, Jednorog, Spiderman, Miki i Mini, Elza…

Tačno u podne, biće otvorena izložba novogodišnjih čestitki dece iz vrtića Đurđevak, Zdravac, Maslačak, Svitac, Plamenak i Ljiljan, dok će u 13 sati i 30 minuta početi Dečiji maskenbal. U 14 sati i 30 minuta biće proglašena najlepša maska (kralj i kraljica Novogodišnjeg bazara), dok će se 15 minuta kasnije mališanima predstaviti Gimnastički klub iz Zaječara.

U 15 sati i 40 minuta počinje nastup Gradskog folklornog ansambla „Zo-Ra“, dok je za 16.00 sati zakazan nastup Ivane Đergović. U 16 sati i 30 minuta počinje spektakl sa LED robotom, dok će od 17.00 sati mališani moći da se slikaju i druže sa Deda Mrazom.

U ponedeljak, 27. decembra, zabavni program, prema rečima organizatora, počinje u 11 sati i 30 minuta kada će nastupiti Gradski folklorni ansambl „Zo-Ra“, u 12 sati i 15 minuta nastupiće KUD „Kolo“ iz Knjaževca, dok je za 13 sati rezervisan nastup OMŠ „Stevan Mokranjac“ iz Zaječara.

U 13 sati i 45 minuta nastupiće KUD „Nikola Pašić“ iz Zaječara, dok će u 14 sati i 15 minuta nastupiti Aleksandra Todorović. Za 15 sati rezerisan je nastup Ivane Đergović, dok će sat vremena kasnije nastupiti Mihajlo Mihajlović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *