Doček Nove godine u Zaječaru uz Željka Vasića i trubače

Organizovanog dočeka Nove godine na gradskom trgu u Zaječaru će biti, odlučio je Štab za vanredne situacije. Početak programa je planiran u 17 sati kada će biti priređen Dečiji maskenbal, dok će od 19 sati biti organizovano fotografisanje sa Deda Mrazom i Snežnom kraljicom.

Od 22 sata do 22 sata i 30 minuta Zaječarci i njihovi gosti moći će da uživaju u nastupu trubača, kao i u kuvanoj rakiji, čaju i pivu.

Nakon nastupa trubača, biće priređen koncert Zaječarca Željka Vasića, dok će tačno u ponoć, prisutni moći da uživaju u novogodišnjem vatrometu, nakon čega će biti nastavljen koncert popularnog pop pevača.

Kako je objavljeno na sajtu grada Zaječara, Štab za vanredne situacije je doneo zaključke na osnovu kojih se dozvoljava organizovanje Novogodišnjeg bazara, novogodišnjeg koncerta i dočeka Nove godine na Trgu oslobođenja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *