PU Bor: Privedene tri osobe osumnjičene zbog proizvodnje i prodaje droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu i Boru, u odvojenim akcijama, otkrili su dve improvizovane laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili tri osobe osumnjičene da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U prvoj akciji, negotinska policija je, u stanu S. I. (1978) iz ovog grada, u improvizovanoj laboratoriji, pronašla 15 stabljika indijske konoplje, kao i reflektore, ventilatore, grejalice i merače PH vrednosti.

Na drugoj lokaciji, u pretresu stana M. M. (1977) iz Negotina nađeno je 73 grama marihuane, 75 semenki indijske konplje, dve digitalne vagice, drobilica, kao i oprema za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima.

U „audiju“ kojim je upravljao V. J. (1996) i u njegovom stanu, borska policija je pronašla oko 60 grama marihuane.

Osumnjičenima je, po nalogu nadležnih tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu, navodi se u saopštenju PU Bor.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *