U ponedeljak, 29. novembra, sednica Skupštine grada Zaječara

Za ponedeljak, 29. novembar zakazana je sednica Skupštine grada Zaječara.

Kako je dnevnim redom predviđeno, odbornici će između ostalog odlučivati o predlogu Odluke o budžetu Grada Zaječara za narednu godinu. Ukupni prihodi, primanja budžeta grada i preneta sredstva za narednu godinu, planirani su u iznosu od dve milijarde 40 miliona 227 hiljada dinara. Na sednici će biti razmatran i Izveštaj o izvršenju budžeta za prvih 9 meseci ove godine.

Jedna od tačaka dnevnog reda biće i predlog Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti po zonama za utvrđivanje poreza na imovinu za 2022. godinu.

Odbornici Skupštine grada Zaječara razmatraće i predlog Programa za sprovođenje mera za podsticanje rađanja dece na teritoriji grada Zaječara za 2022. godinu, kao i Predlog Odluke o dodatnoj zaštiti porodilja na teritoriji grada Zaječara.

Na sednici će se razmatrati i predlog da ubuduće direktor Narodnog muzeja umesto arheologa Maje Živić bude zaječarski glumac Vujadin Milošević.

Sednica će u sali zaječarskog pozorišta početi u 9 sati.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *