Tokom noći zapaljen automobil supruge gradonačelnika Boška Ničića (VIDEO)

Noćas oko 1.30 zapaljen je automobil supruge gradonačelnika Boška Ničića u Kursulinoj br. 20. Dežurna ekipa vatrogasaca brzo je reagovala.

Reč je zapravo o automobilu supruge gradonačelnika Boška Ničića koji je kao i obično bio parkiran ispred zgrade u kojoj žive, u samom centru grada pored pijace. Vatra je primećena oko 1,30 i brzom intervencijom zaječarske policije i vatrogasaca ugašena. Prvi uviđaj je obavljen, a mesto je i dalje ograđeno i kako nezvanično saznajemo, očekuje se da iz Beograda stigne tim forenzičara.

Na zgradi ispred koje je auto bio parkiran postoji video nadzor, tako da će, ukoliko su kamere bile ispravne, biti poznato kako je automobil marke “audi” zapaljen.

Pre dve godine ovaj auto je isto bio na meti vandala. Septembra 2019. dvojica mladića su, kako su to zabeležile kamere, polomila retrovizore, a 2017. takođe ispred zgrade usred noći oštećene je drugi auto – “mini moris” koji je vozila supruga gradonačelnika.

Za sada se o ovom događaju niko nije zvanično oglasio, a neposredno pre našeg dolaska na mestu uviđaja bio je Slaviša Dimitrijević, osnovni javni tužilac.
Podsetimo, Boško Ničić je gradonačelnik Zaječara od 2017. godine, a nakon izbora u aprilu ponovo je izabran na ovu funkciju. Član je Predsedništva i Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *