Zaječarski automobilisti osvojili duplu krunu

Automobilsko sportsko udruženje “AS” iz Zaječara apsolutni je šampion Srbije na brdskim i kružnim stazama, objavio je Glas sporta.

“Sigurno je da smo u planovima pred sezonu imali u podsvesti želju za odbranom titule na brdskim stazama, ali je dupli trijumf prevazišao sva naša očekivanja. Znali smo da imamo veliki kvalitet u našim redovima, a predan rad svih u klubu od administracije, preko mehaničara do vozača, dao je rezultate”, istakao je za “Glas sporta” Života Milić “Gaga”, potpredsednik i koordinator Automobilskog sportskog udruženja “AS”.

Rekordan broj bodova u ekipnoj konkurenciji i trijumf u generalnom plasmanu ostvarili su vozači: Miloš Ivković i Dejan Vukić iz Zaječara, Dragan Lukić iz Кragujevca, Dejan Ilić Đeniks iz Кragujevca (kapiten kluba), Dragan Filipović iz Beograda, Nenad Savić iz Čačka, Vladica Rabrenović iz Stokholma Goran Rabasović iz Bajine Bašte i Života Milić – Gaga iz Beograda kao kordinator kluba i vozač.

Foto: Glas sporta

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *