Kladovo: Otkriveni pljačkaši fabrike peleta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su tešku krađu i uhapsili J. T. (1975) iz ovog grada, dok su protiv jednog četrnaestogodišnjaka podneli krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Oni se sumnjiče da su 17. oktobra, u večernjim satima, ušli na sporedna vrata jedne firme za proizvodnju peleta koja su bila otključana i iz pogona ukrali 24.000 evra, 400 dolara, 76.000 dinara, motornu testeru, kao i nekoliko flaša alkoholnog pića. Policija ih je ubrzo identifikovala, a ukradenih 20.830 evra, 69.000 dinara, motorna testera i alkoholna pića će biti vraćeni vlasniku. Takođe, nađena su i oko dva kilograma rezanog duvana, pa će protiv njih biti podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, J. T. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *