Nema sajma, ima knjiga – poručuju iz knjižare “Kaligraf”

U petak, 15. oktobra počinju SAJAMSKI DANI. Knjižara Kaligraf se pridružuje i kupcima u saradnji sa izdavačima nudi popuste na celokupan asortiman knjiga.

Iako nema tradicionalnog Sajma knjiga u Beogradu, ima sajamskih popusta i to u trajanju od 15. do 31. oktobra, kaže Irena Jović Stanojević iz knjižare “Kaligraf”.

“Iako Sajam knjiga u obliku koji smo svi obožavali ni ove godine nije moguć zbog pandemije, to ne znači da je prestala potreba za čitanjem, niti da se ugasila ljubav prema knjigama. Zato izdavači i knjižare idu “na noge” čitaocima, odnosno kupcima. U narednih 15 dana popust na celokupan asortiman koji imamo u knjižari biće od 10 do 40 posto, a na skoro 300 Laguninih naslova čak i do 80 procenata. Naše radno vreme je od 9 do 17 sati, a u ponudi imamo preko 25.000 naslova gotovo svih srpskih izdavača. Kao Klub čitalac Laguna imamo i dodatne popuste i poklone za kupce.”

Sajamske dane obeležiće i posebni žanrovski dani tokom kojih će kupci knjiga određenog žanra u izdanju Lagune na poklon dobiti vaučer za mesečnu pretplatu na Eden Books, uz mogućnost da kodove iskoriste do 30. novembra.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura, Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *