Održan Karate kup Timočke Krajine u Boru, drugi deo turnira u Zaječaru 31. oktobra

U organizaciji Udruženja karate klubova Timočke krajine i tehničkog organizatora Kluba za borilačke veština „Sureido“ u Boru, u nedelju 10. oktobra, održan je KARATE KUP TIMOČKE KRAJINE. Takmičari Gradskog karate kluba „Zaječar“ na ovom takmičenju osvojili su ukupno 11 medalja i to: 9 zlatnih i 2 bronzane. I ovim rezultatom Gradski karate klub „Zaječar“ je u generalnom plasmanu zauzeo 3. mesto.

Takmičarski rezultati takmičara Gradskog karate kluba „Zaječar“: Dušan Milojković 2014. god. u katama 1.mesto; Petar Bađević 2014. god. u katama 1. mesto; Sara Krstić 2012. god. u katama 1. mesto; Stefan Petrović 2012. god. u katama 1. mesto; Andrea Stanišić 2015. god. u katama 1. mesto; Sava Ljubomirović 2014. god. u katama 3. mesto; Jovana Pešteranović 2008. god. u katama 3. mesto.

U katama ekipno ekipa Gradskog karate kluba „Zaječar“ osvojila je 1. mesto u sastavu: Dušan Milojković, Andrea Stanišić i Petar Bađević.

Obaveštenje:

U okviru Udruženja karate klubova Timočke krajine dogovoreno je da se ovogodišnji KUP TIMOČKE KRAJNE održi u dva turnira. Prvi je održan u Boru u tehničkoj organizaciji Kluba za borilačke sportove „Sureido“ 10. oktobra, u katama pojedinačno i ekipno, dok će se drugi turnir održati u Zaječaru u tehničkoj organizaciji Gradskog karate kluba „Zaječar“ 31. oktobra, u borbama pojedinačno i ekipno, u tehnici-kihon i u dogovorenom sparingu kihon ippon kumite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *