Evropska nedelja sporta od četvrtka, 23. septembra u Zaječaru

Evropska nedelja sporta, preko Olimpijskog komiteta Srbije, ponovo dolazi u Zaječar, koji će i ove godine biti jedan od gradova domaćina.

Počev od četvrtka 23. septembra pa sve do 30. septembra, svakodnevno ćemo imati sportske aktivnosti u izvođenju sportskih klubova i udruženja sa teritorije grada Zaječara, u organizaciji Sportskog saveza Zaječara, navodi se na portalu glassporta.rs

Tokom cele nedelje, u Aranđelovcu, Zrenjaninu, Zaječaru, Boru, Knjaževcu, Pirotu, Somboru, Beogradu i Vršcu biće organizovan niz sportskih događaja kao što su „Sportski izazov“, „Školski sportski dan“ i „Olimpijski čas“, a koji će se realizovati kroz demonstracije različitih sportova, javne treninge, edukativne radionice i mini turnire.

Realizacija i priprema svih događaja u okviru Evropske nedelje sporta biće realizovani u skladu sa merama i preporukama Vlade Republike Srbije i kriznog štaba kada je u pitanju širenje epidemije koronavirusa.

preuzeto sa: glassporta.rs

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *