Večeras u Sokobanji počinje Prva harmonika Srbije

58. Međunarodni festival “Prva harmonika Srbije – Sokobanja 2021”, održava se od 12. do 14. avgusta u Sokobanji.

Prvog dana Festivala planirano je svečano otvaranje, koje po tradiciji nastupom otvara aktuelna Prva harmonika Srbije. Revijalni deo festivala održava se sve tri večeri, od večeras do subote 14. avgusta.

Večeras od 20 sati – Sportski tereni “Podina” – Svečano otvaranje Festivala: Nastup Borisa Milića iz Grdelice – Prve harmonike Srbije 2019, a nakon toga koncert Svetlane Cece Ražnatović.

U petak, 13. avgusta, od 20 sati – Velika scena MFK “Vrelo” – Nastup prvorangiranih takmičara mlađih kategorija i dodela nagrada. Za drugo veče predviđen je koncert grupe “Legende”.

U subotu na Velikoj sceni MFK “Vrelo”, od 20 sati, još jedan nastup prvorangiranih takmičara ali starijih kategorija, dodela nagrada i proglašenje sveukupnog pobednika – Prve harmonike Srbije 2021. godine. Publiku će te večeri zabaviti i koncerti Snežane Đurišić i Merime NJegomir.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *