PU Bor: U saobraćajnoj kontroli otkriveni alkoholisani vozači

Pripadnici borske policije, u redovnoj kontroli tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola, jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je odbio da se testira na prisustvo narkotika.

Policija je u Boru zatekla muškarca (35) koji je upravljao automobilom „alfa romeo“ sa 1,82 promila alkohola u organizmu, kao i mladića (28) koji je vozio moped sa 1,27 promila.

Takođe, u Negotinu je zaustavljen muškarac (38) koji je upravljao „fijat puntom“ sa 1,83 promila alkohola u organizmu, a u Majdanpeku vozač „opel astre“ koji je vozio sa 1,26 promila.

Saobraćajna policija je u Kladovu iz saobraćaja isključila vozača „pežoa“ (50) koji je upravljao automobilom „pežo“ pod dejstvom metadona, kao i vozača „forda“ (42) koji je odbio da se testira na prisustvo narkotika.

Svi vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave po Zakonu iz bezbednosti saobraćaja, navodi se u saopštenju PU Bor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *