Većina radnika JKP “Vodovod” dala podršku sadašnjem rukovodstvu preduzeća (VIDEO)

Radnici JKP “Vodovod” u Zaječaru, danas su se nakon radnog vremena okupili ispred Fabrike vode, kako bi dali podršku rukovodstvu svog preduzeća, povodom aktuelnih optužbi dela radnika okupljenih oko Sindikata “Nezavisnost”, koji tvrde da sadašnje rukovodstvo ruinira i ugrožava funkcionisanje preduzeća i kompletno vodosnabdevanje na teritoriji grada Zaječara.

Okupljeni radnici ispred Fabrike vode, osvrnuli su se na protest od pre dva dana ispred upravne zgrade “Vodovoda”, u želji da demantuju neistine koje su tamo iznete od strane 20-ak radnika “Vodovoda” koji su imali podršku članova sindikata iz desetak gradova, kao i pojedinih opozicionih odbornika.

Oni su upozorili javnost Zaječara da je jedini cilj njihovog protesta pritisak na Gradsku upravu, sudstvo i Komisiju za postavljenje direktora JKP Vodovod.

Podršku rukovodstvu koju je potpisalo oko 90 odsto zaposlenih radnika “Vodovoda” pročitao je Slobodan Mišić:

Pojedine radnice rekle su da žele da rade u miru i bez konfrontiranja sa kolegama koji su suprotnog mišljenja.

“Danas primamo redovno plate, kupujemo novu opremu, imamo čime da radimo i zaštitimo se na svojim radnim mestima; na računu imamo novac i možemo da planiramo investicije”, rekle su radnice između ostalog pred kolegama koji su ih podržali aplauzima:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *