GRADSKI BAZEN DANAS PRIMA PRVE KUPAČE

Na osnovu odluke Štaba za vanredne situacije, koji je nakon ukidanja vanredne situacije dozvolio rad gradskog bazena, rukovodstvo Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“, obaveštava javnost da bazen danas počinje sa radom.

U skladu sa odlukom Štaba, broj posetilaca na bazenu će tokom radnih dana biti ograničen na 300, dok je tokom vikenda dozvoljeno da na bazenu bude do 500 posetilaca. Takođe, ranije propisane mere koje se odnose na to da svaki posetilac pre ulaska u bazen prođe dezinfekcionu barijeru i da se striktno pridržava socijalne distance od metar i po ostaju na snazi i tokom početka ove kupališne sezone.

Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“, kao društveno-odgovorno preduzeće, takođe će preduzeti sve higijenske mere koje se odnose na dezinfekciju bazena, posebno ležaljki, dok će proveru ispravnosti vode i ove godine vršiti Zavod za javno zdravlje „Timok“.

Prvog dana rada, gradski bazen će raditi od 13 do 19 sati, dok će od četvrtka, 24. juna bazen biti otvoren od 11 do 19.

Tokom sezone kupanja, dnevna ulaznica koštaće 150 dinara, nedeljna 900, dok će mesečna karta iznositi 3.000 dinara. Za decu do sedam godina ulaz je besplatan.

Prijave za Školu plivanja su moguće na broj telefona 060/3851075, a cena je 3.000 dinara. Kako je planirano, obuka za neplivače će početi 1. jula.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *