Nagrađeni likovni i literarni radovi povodom Nacionalne nedelje zdravlja usta i zuba

Zavod za javno zdravlje “Timok” u Zaječaru objavio je imena nagrađenih učenika na tradicionalnom konkursu povodom Nacionalne nedelje zdravlja usta i zuba, pod sloganom “Zdrave navike za zdrave zube”. 

U kategoriji literarnih radova najuspešniji je bio sastav Anja Radovanović, učenice IV3 OŠ “Vuk Karadžić” u Knjaževcu, druga nagrada pripala je Kristijanu Goluboviću, učeniku IV3 OŠ “Ljuba Nešić” u Zaječaru a trećenagrađena je Mara Stanišić II2 OŠ “Dubrava” u Knjaževcu.

U kategoriji predškolaca najbolji je grupni rad mališana iz Predškolske ustanove “Đulići” Zaječar, drugu nagradu dele Anđela Filipović iz Majdanpeka i Janko Živković iz Knjaževca, dok je treća nagrada pripala vrtiću u Boljevcu.

Među osnovcima od I do IV razreda, najbolji likovni rad naslikala je Jovana Nikolić, učenica IV razreda OŠ “Desanka Maksimović” u Zaječaru, sledi Lana Stojanović iz IV3 OŠ “Vuk Karadžić” Knjaževac, a treću nagradu dele Danilo Milijić, III1 OŠ “Lj. R. Nada” u Zaječaru i Natalija Živković IV3 OŠ “Ljuba Nešić” u Zaječaru.

Kod starijih osnovaca, prvom nagradom ocenjen je likovni rad Anastasije Mitov, učenice VII2 OŠ “Hajduk Veljko” u Zaječaru, druga je Milica Jelenković VII2 OŠ “Dubrava” u Knjaževcu, a treća učenica Marina Bibesković VII OŠ “Hajduk Veljko” u Korbovu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *