Konstituisana Skupština grada Zaječara, gradonačelnik Boško Ničić (VIDEO)

U narednom četvorogodišnjem periodu na čelu grada Zaječara biće Boško Ničić, dok će funkciju zamenika gradonačelnika obavljati Vlada Videnović. Ovo je, između ostalog, izglasano danas na konstitutivnoj sednici novog saziva lokalnog parlamenta u Zaječaru.

Na predlog gradonačelnika Gradsko veće u novom sazivu činiće: Marina Milić (pravna pitanja i imovina grada), Saša Ivanović (resurs socijalne politike i društvenih organizacija), Velimir Jović (obrazovanje i nauka), Elena Matković (kultura i informisanje i nevladine organizacije), Selena Stojanović (inspekcijske službe i komunalna policija), Vesna Stanković (poljoprivreda i ruralni razvoj), Vukašin Lakićević (vanredne situacije i putevi) i Boban Kostić (mesne zajednice i nekategorisani putevi).

Za predsednika Skupštine grada Zaječara, na današnjoj sednici, izabran je Stefan Zankov (Aleksandar Vučić – „Za budućnost Zaječara“), za njegovog zamenika Milorad Vučković (“Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija”), dok će sekretar Skupštine biti Miljan Milovanović. Za njegovog zamenika izabran je Marko Đuričić.

Novo rukovodstvo Grada Zaječara izabrano je na predlog 28 odbornika sa listi “Aleksandar Vučić – Za budućnost Zaječara”  i “Ivica Dačić – SPS-JS”, a evo šta je nakon obrazloženja predloga predsednika Skupštine grada Stefana Zankova, između ostalog rekao gradonačelnik Boško Ničić o budućim planovima na infrastrukturnim radovima:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *