Zaječarski Karate klub “Tenshi” osvojio 31 medalju u drugom kolu Fudokan lige

Na drugom kolu Fudokan lige, koje je minulog vikenda održano u Bojniku, zaječarski karate klub „Tenshi“ je sa 13 takmičara osvojio 31 medalju.

U veoma jakoj konkurenciji takmičara iz cele Srbije, Lav Curković osvojio je zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju, Teodora Cvetković dve bronzane medalje, dok je Anđela Ivanović u Zaječar donela zlato i srebro.

Selena Ivanović osvojila je dve zlatne medalje i jednu bronzanu, Darko Kenfelja jednu srebrnu i dve bronzane, Sofija Krancić ponela je zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju, Stefan Krasnić četiri bronze medalje, dok je Anđela Pavlović u Zaječar donela dve bronze medalje.

Romelo Selimović je na pomenutom takmičenju osvojio dve zlatne medelje i jednu bronzanu, Lazar Stanković dve zlatne, Mila Stanojević osvojila je dve bronane, dok je Iva Mihajlović ponela jednu zlatnu medalju.

Takođe, i borba tim u sastavu Ana Rajković, Mila Stanojević i Teodora Cvetković, je bio uspešan, pa ni tu nije izostalo prvo mesto i zlatna medalja.

-Još jedan uspešan vikend za naše takmičare. Upornost i trud se uvek isplate na kraju. Posebno zelim da pohvalim naše najmlađe takmičare Lava i Stefana koji su ujedno imali i najveću konkurenciju i okitili se, Lav sa tri, a Stefan sa četiri medalje. Ono sto naglašavamo i čemu tezimo je redovan trening i poslušnost jer da nije trenera, u ovom slučaju Selene i Anđele, ne bi ni bilo ovakvog uspeha, kažu u tom zaječarskom klubu.

Drugo kolo Fudokan lige organizovali su Fudokan savez Srbije i Karate klub „Pukovac“.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *