Plan revakcinacije u Zaječaru i selima tokom prazničnih dana

Na teritoriji grada Zaječara do sada je, prvu dozu jedne od četiri dostupne vakcine (“Sinofarm”, “Sputnik V”, “Pfizer/Biontec” i “AstraZeneca”) primilo 34,5% punoletnih građana, a drugu dozu 25,7% građana.

U periodu od 30. aprila do 4. maja obavljaće se revakcinacija građana vakcinisanih prvom dozom vakcine “Sinofarm”, i to u Domu kulture u Kotlujevcu u petak, 30. aprila, od 8 do 18 sati, a od 1. do 5. maja od 8 do 13 sati.

Takođe, tokom praznika vršiće se imunizacija u zaječarskim selima drugom dozom “Sinofarm” vakcine.

U petak, 30. aprila, revakcinacija je planirana u Šljivaru i Leskovcu od 9 sati, a u Lenovcu i Gornjoj Beloj Reci od 11.30.

U subotu, 1. maja, drugu dozu vakcine primiće od 9 sati žitelji Borovca i Malog Izvora, kao i meštani Salaša, Velike Jasikove, Male Jasikove, Glogovice i Dubočana. Za 11.30 revakcinacija je zakazana u Selačkoj i Vrbici.

U nedelju 2. maja, drugom dozom vakcine „Sinofarm“ biće vakcinisani žitelji Grljana i Vratarnice od 9 sati, Zagrađa od 11 sati, a Marinovca od 11.30.

Za 9 sati 3. maja zakazana je vakcinacija u Metrišu, a u isto vreme 4. maja drugu dozu vakcine primiće u Klenovcu žitelji tog sela, kao i njihove komšije iz Brusnika i Tabakovca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *