SNS pobedio na lokalnim izborima u Zaječaru (VIDEO)

Prema preliminiranim rezultatima koji stižu iz izbornih štabova lista ALEKSANDAR VUČIĆ – Za budućnost Zaječara, osvojila je na lokalnim izborima u Zaječaru 24 mandata, Koalicija IVICA DAČIĆ – SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE (SPS), JEDINSTVENA SRBIJA (JS) 4 mandata, lista DR NENAD RISTOVIĆ – POBEDA 16, Grupa građana “MOŽEMO BOLjE-DRAGANA RAŠIĆ“ 4, Grupa građana „Dr Dejan Krstić“ 1 i ZAOKRET – DOSTA JE BILO, HRABRI LjUDI, takođe 1 mandat.

Po zatvaranju biračkih mesta u gradu i selima, u ime Štaba Srpske napredne stranke sinoć se obratio Boško Ničić, koji je poručio da su prezadovoljni rezultatima koji su stigli sa obrađenih 69 biračkih mesta. Kako dodaje Ničić, u odnosu na prethodene izbore osvojili su četiri hiljade glasova više…

U ime liste IVICA DAČIĆ – SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE (SPS), JEDINSTVENA SRBIJA (JS) rezultate je saopštio dr Mirko Nikolić, koji je rekao da su osvojili 2.157 glasova i da je dosadašnja koalicija osvojila većinu sa 29 mandata, što znači da su građani zadovoljni dosadašnjim radom.

Dr Nenad Ristović, nosilac liste DR NENAD RISTOVIĆ – POBEDA, sinoć je takođe saopštio podatke sa 31 biračkog mesta, od kojih se 11 nalazi u gradu i 20 u selima.

Dragana Rašić, u ime Grupe građana “MOŽEMO BOLjE-DRAGANA RAŠIĆ“ poručila je, glasali ste hrabro, po svojoj volji. Ovo je za nas trenutak velikog slavlja jer smo osvojili četiri mandata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *