Uhapšen V. V. iz okoline Majdanpeka osumnjičen za više krivičnih dela

Majdanpečka policija uhapsila je V. V. (1994) iz okoline Majdanpeka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i teška krađa.

On se sumnjiči da je, pod dejstvom alkohola, zadao više udaraca dvadesetjednogodišnjoj nevenčanoj supruzi, navodi se u saopštenju PU Bor.

U kući V. V. pronađene su dve lovačke puške koje je držao bez odobrenja nadležnog organa, a jednom od njih je, kako se sumnja, pre nekoliko dana odstrelio srnu koju je kasnije prodao, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo nezakonit lov.

V. V. se sumnjiči i da je u decembru 2019. godine obio „golf 3“, vlasništvo šezdesetpetogodišnjeg muškarca iz Bora, iz kojeg je ukrao dve motorne testere. Policija je jednu motornu testeru pronašla i vratiće je vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivične prijave, priveden tužiocu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *