PU Bor: Sprečeni nasrtaji na ljudske živote u Boru i Kladovu

Pripadnici borske policije uhapsili su S.P. (1974) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda. On se sumnjiči da je došao u kuću četrdesetdvogodišnjeg muškarca i da je, nakon svađe, sa stola uzeo nož i dva puta ga ubo u butinu. Policija je osumnjičenog zatekla i uhapsila nedaleko odatle. Četrdesetdvogodišnjak je prevezen u bolnicu gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, navodi se u saopštenju PU Bor.

U narednom saopštenju PU Bor, navodi se da su kladovski policajci uhapsili sinoć D.B. (1965) iz okoline Kladova, koga su zatekli u dvorištu bivše nevenčane supruge sa nožem u ruci. Sumnja se da je on prethodno telefonom pretio ubistvom pedesetogodišnjoj nevenčanoj supruzi i njenom sadašnjem šezdesettrogodišnjem partneru, a zatim došao do kuće u kojoj oni borave. Kada je stigao ispred kuće, on je, kako se sumnja, iz vozila uzeo nož i krenuo ka dvorištu, gde ga je sačekala patrola policije.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *