Aktivisti SNS delili cveće povodom 8. marta (VIDEO)

Povodom 8. marta, Međunarodnog praznika žena, aktivisti Srpske napredne stranke, danas su pripadnicima lepšeg pola delili cveće. Akcija je organizovana na zaječarskom Trgu oslobođenja kao i u dva prigradska sela, Grljanu i Velikom Izvoru.

Osmi mart nije samo dan kada se kupuje cveće našim ženama, majkama i sestrama, već dan kad se svi zajedno podsećamo na borbu žena za osnovna ljudska prava i ravnoparavan položaj. Da je Srbija država u kojoj se itekako vodi računa o rodnoj ravnopravnosti, dokaz je i što je predsednica naše vlade, žena a i na čelu čak devet ministarstava, nalaze se žene:

 

Žene su kičma i oslonac ne samo naših porodica, već i celog našeg društva. Dodatnu ljubav i zahvalnost svim ženama iskazali su danas i aktivisti SNS-a u Grljanu:

 

Cveće su danas dobile i meštanke u Velikom Izvoru. Ruže je uručio kandidat za odbornika Srpske napredne stranke iz ovog sela Neli Nikolić:

 

Od 50 kandidata za odbornike za izbore koji će u Zaječaru biti održani 28. ovog meseca, na listi pod rednim brojem jedan “Aleksandar Vučić – Za budućnost Zaječara” polovina su žene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *