U Zaječaru još jedno tenisko druženje najmlađih takmičara

Teniski klub AS Timok je ovog vikenda organizovao Otvoreno prvenstvo ZAJEČARA za takmičare do 8 godina, uz puno poštovanje svih protivepidemijskih mera i preporuka.

Pobednik turnira OP ZAJEČARA je talentovani zaječarski teniser, velika nada kluba Nemanja Pajkić, koji je zasluženo podigao pobednički pehar. Kod devojčica najbolja je bila Tara Sajčić iz Ćuprije.

Inače, turnir je iz kalendara teniskog saveza istočne Srbije, i igra se po pravilima programa mini tenis, tenis 10s crveni nivo. Pored zvaničnih takmičara, iz Ćuprije, Leskovca, Niša i domaćih zaječarskih tenisera, gosti na turniru bili su polaznici projekta “tenis u osnovnim školama” koji u saradnji sa TSS i ministarstvom prosvete, sprovode na terenu, OŠ “Djura Jakšić” i TK AS Timok.

Preko 30 mališana, teniskih zaljubljenika, ukrstilo je rekete na mini mrežama. Obezbedjene su nagrade, pehari, medalje, diplome, zaštitne klupske maske, sokovi.. . Najbolji su dobili i vrednosne vaučere teniskog brenda Babolat i nagrade Turističke organizacije grada Zaječara, brošure, šolje i magnetiće sa motivima grada.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *