Saobraćaj na putu Zaječar-Paraćin još je u prekidu, vozač prevrnute cisterne zadobio lakše telesne povrede

Vozač cisterne s mlekom, koja se danas prevrnula na državnom putu Zaječar-Paraćin, u blizini Gamzigradske Banje, hospitalizovan je u zaječarskoj bolnici, nije životno ugrožen i njegove vitalne funkcije su stabilne, izjavio je za Za mediju dr Ivica Milosavljević, direktor bolnice. Kako je zadobio lakše telesne povrede, sutra će sanitetom biti prebačen u Ivanjicu na dalje lečenje.

Podsetimo, nesreća se dogodila danas oko 11 sati kada je vozač cisterne čačanskih registarskih oznaka koji se kretao iz pravca Paraćina, u krivini izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku kojom se kretao putnički automobil koji ga je izbegao, i udario u brdo.
Dve devojke koje su bile u putničkom automobilu su nepovređene, a po kolovozu se izlilo mleko koje je bilo u cisterni.
Na mesto udesa odmah su stigle ekipe hitne pomoći, policije i vatrogasaca koji su morali da iseku karoseriju kako bi povređenog čoveka izvukli iz kabine.
Saobraćaj na državnom putu Zaječar-Paraćin je još u prekidu, a upravo je došla dizalica koja će ukloniti cisternu, nakon čega će saobraćaj biti normalizovan.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *