PUTEVI SRBIJE: OČEKUJU SE LEDENI DANI, BEZ ZIMSKE OPREME NE KREĆITE NA PUT

JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, s obzirom na to da se u narednom periodu na području Srbije očekuju ledeni dani.

Zbog vlažnih kolovoza i niskih temperatura, očekivano je stvaranje poledice, te apeluju na vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put. Sva raspoloživa mehanizacija je na terenu 24 časa i ekipe putara su spremne da reaguju po potrebi. Detaljne informacije o stanju, eventualnim zabranama, odronima, magli, ledu i prevojima na kritičnim deonicama, na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, svakodnevno u 6 i 18 časova, a u slučaju vanrednih okolnosti i češće, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije“ na linku: https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/zimska-slu%C5%BEba-2020-2021

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published.