Vakcinaciji u Zaječaru od sutra na dva punkta

Od ponedeljka, 25. januara umesto u Domu zdravlja u Zaječaru, imunizacija građana, vakcinom protiv covid-19 infekcije, biće vršena na dva punkta za masovnu imunizaciju i to:

• Dom kulture u Kotlujevcu od 8 do 18 sati i

• Prostorije “Crvenog krsta” u naselju “Kraljevica”, takođe od 8 do 18

ZC Zaječar, DZ Zaječar, obezbedili su 6 (+2), kompletno opremljene, četvoročlane medicinske ekipe za imunizaciju, a shodno preporukama Ministarstva zdravlja, Instituta “Batut” i MDULS-a , gradski ZZJZ i Grad Zaječar su kompletno opremili i pripremili vakcione punktove i obezbedili dovoljne doze vakcine “Sinofarm”.

Svi prijavljeni građani dobiće sms poruku, sa vakcionacionim QRC codom, ali i telefonski poziv iz info-centra Gradske uprave, kojim rukovode volonteri Crvenog krsta Zaječar. Svi vakcinisani će u roku od 24 časa nakon vakcinacije biti pozvani iz info-centra radi evidentiranja stanja nakon vakcinacije.

Mole se građani koji dolaze na vakcinaciju a prethodno se nisu prijavili da budu strpljivi i omoguće prijavljenima da iskoriste svoj zakazani termin kako bi izbegli gužve na punktovima za imunizaciju.

Svoje pravo da se vakcinišu iskoristilo je više od 2000 građana Zaječara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *