Utvrđuju se okolnosti smrti vojnika iz okoline Zaječara, koji je bio na dobrovoljnom služenju u Pančevu

Više javno tužilaštvo u Pančevu potvrdilo je da je juče u kasarni “Rastko Nemanjić” na stražarskom mestu pored stražarske kućice pronađeno telo dvadesetogodišnjeg vojnika koji je bio na dobrovoljnom služenju vojnog roka i navelo da je naložena sudsko-medicinska obdukcija tela radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti. Ministarstvo odbrane juče je saopštilo da je mladić izvršio samoubistvo na stražarskom mestu, prenosi RTS.

Telo S. P. iz okoline Zaječara pronađeno je juče popodne, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Pančevu. Na licu mesta Vojna policija je obavila uviđaj kojem je prisustvovao i dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Pančevu. Na telu S. P. je uočena prostrelna rana u predelu glave. Naložena je sudsko-medicinska obdukcija tela radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti, a preduzimaju se i druge radnje od značaja za razjašnjenje okolnosti smrti.

Izvor: rts.rs

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *