Bor: Bez organizacije novogodišnjeg programa, sredstva će biti usmerena ka zdravstvenim radnicima

Grad Bor ne planira organizaciju novogodišnjeg dočeka, a sredstva koja bi ove godine bila utrošena za tu namenu biće usmerena ka zdravstvenim radnicima koji su na prvoj liniji fronta u borbi protiv kovida 19.

“Odlučili smo da novac za organizaciju tradicionalnog novogodišnjeg koncerta preusmerimo onima koji zaslužuju svo naše poštovanje, a to su zdravstveni radnici u kovid sistemu. Kao stimulaciju i zahvalnost za sve ono što su uradili za naše sugrađane, grad će, u skladu sa zakonskom regulativom, sredstva preusmeriti našim lekarima i medicinskim radnicima koji su na prvoj liniji fronta u borbi protiv virusa. To je samo mali doprinos grada za žrtvu koju su podneli naši zdravstveni radnici i koji su svoje živote podredili svom pozivu”, rekao je gradonačelnik Aleksandar Milikić.

Bez obzira na to što neće biti organizacije koncerta, grad će biti okićen i rasveta upaljena, tako da novogodišnja atmosfera u gradu neće izostati.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *