Negotin: Još tri osobe zaražene virusom korona

Prema najnovijim podacima ZC Negotin, u opštini Negotin broj pozitivnih slučajeva na koronavirusa povećan je za tri. Od 12 testova uzorkovanih 10. novembra kod tri Negotinke potvrđeno je prisustvo virusa. Dve pedesetjednogodišnje ženske osobe nalaze se na kućnom lečenju, dok će ženska osoba, starosti 84 godine, koja se od 10. novembra leči na negotinskom Grudnom odeljenju, zbog pogoršanja kliničke slike danas biti upućena na dalje lečenje u Klinički centar Niš.

Od troje pacijenata koji su lečeni na Odeljenju pneumoftiziologije ZC Negotin dvoje je otpušteno sa odeljenja na kućno lečenje, dok će jedna pacijentkinja zbog pogoršanja opšteg stanja biti upućena u Kliniku za infektivne bolesti KC Niš gde se na lečenju već nalaze četiri osobe iz ove opštine. U Kovid ambulanti danas je testirano 16 pacijenata a od početka novembra virus je potvrđen kod 19 osoba, trenutno je aktivno 33 slučaja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *