Dežurstva prazničnog dana

Povodom neradnog dana, 11. novembra Dana primirja u I svetskom ratu, Dom zdravlja Zaječar i JKP “Higijena Zaječar” objavljuju izmenjeno radno vreme svojih službi. Dežuraće i glavna Pošta u Zaječaru.

Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske i školske dece radiće od 9 do 17 u prostorijama zdravstvaene zaštite predškolske dece (prostorije u prizemlju Doma zdravlja)

Služba za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva:

– osobe bez povišene temperature i respiratornih tegoba zbrinjavaće se u Ambulanti I od 9 do 17 sati i u Ambulanti Kotlujevac od 9 do 17 sati i u Službi opšte medicine u Domu zdravlja od 9 do 17 sati.

– COVID ambulanta u Domu zdravlja biće dostupna svim građanima sa respiratornim simptomima i povišenom temperaturom od 7 do 20 sati.

Stomatološka služba dežuraće od 9 do 13 sati za hitne intervencije.

Povodom predstojećeg državnog praznika, 11. novembra, JKP “Higijena Zaječar” obaveštava korisnike usluga da blagajna u ulici Vojvode Putnika 7a neće raditi, kao i Radna jedinica “Zajedničke službe”.

Ostale Radne jedinice radiće po uobičajenom rasporedu.

JKP “Higijena Zaječar” nalaže svim zakupcima tezgi na zelenoj pijaci i u hali sireva da se pridržavaju mera zaštite koje je propisao Štab za vanredne situacije Grada Zaječara.

Svi zakupci tezgi na zelenoj pijaci i u hali sireva OBAVEZNI su da prilikom prodaje svojih proizvoda koriste zaštne maske na propisan način, pokrivajući nos i usta. Obaveza nošenja zaštitnih maski na propisan način važi i za kupce robe na zelenim pijacama i u hali sireva.

JKP “Higijena Zaječar” će jednostrano, automatski raskinuti ugovore sa onim zakupcima koji ne budu poštovali propisane mere i biće im zabranjen ulazak na pijacu i prodaja proizvoda.

Javno komunalno-stambeno preduzeće „Zaječar“, 11. novembra, za Dan primirja u Prvom svetskom ratu – za korisnike svojih usluga organizuje dežurnu službu za hitne intervencije na liftovima, elektroinstalacijama, vodovodu i kanalizaciji u zgradama.

Potrebne brojeve telefona za rešavanje hitnih intervencija možete dobiti pozivom na broj 422-158, ili uvidom u dnevni raspored koji je izložen na ulazu JKSP „Zaječar“ u Zaječaru.

Dežurna pošta na Dan primirja biće Pošta 1, u centru Zaječara u ulici Dragoslava Srejovića 13, a radno vreme biće od 8 do 15 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *